Nikon Imaging | Nederland | Europa

Europees Nikon-collectief voor bruiloften met de Nikon D850

Een trouwceremonie is een van de belangrijkste gebeurtenissen die een koppel samen meemaakt. Foto's van die dag zijn een van de meest gewaardeerde aandenkens. Daarom hebt u een ongelooflijk getalenteerde fotograaf nodig die deze unieke momenten kan vastleggen.

Een verzameling trouwfoto's kan een verhaal vertellen, van het uitwisselen van de ringen tot de eerste dans. Bovendien willen bruidsparen hun verhaal steeds vaker op unieke manieren vertellen.

Voeg u bij het Nikon-collectief voor Europese bruiloften, een team van enkele van de beste trouwfotografen en bloggers uit Europa, speciaal door Nikon gekozen, om de nieuwste bruiloftstrends en fotografiestijlen van het continent te onthullen.

Nikon stelde de leden van het collectief voor hun eerste taak voor de uitdaging om enkele van de beste en unieke bruiloftstradities van hun eigen land op een creatieve manier vast te leggen met de Nikon D850.

Alle fotografen van het Europees Nikon-collectief voor bruiloften hebben foto's gemaakt met de nieuwe D850, een camera met een snelle FX-formaatsensor met zeer hoge resolutie, die gebruikmaakt van een effectieve resolutie van 45,7 megapixels om detailrijke beelden van 45,4 MP te produceren.