Nikon Imaging | Nederland | Europa
©Ross Harvey

Lookbook van het Europees Nikon-collectief voor bruiloften

De stijl van trouwfotografie wordt aan de telkens veranderende mode aangepast. In dit lookbook onthult het Europees Nikon-collectief voor bruiloften een interessante collectie van klassieke, huidige en opkomende trends in trouwfotografie, alle vastgelegd met een Nikon-camera en NIKKOR-objectief. Ook geeft het collectief tips over hoe een aantal van de iconische foto's opnieuw kan worden gecreëerd.

Klassiek

©Nadia Meli

Sommige van de trends die de afgelopen tien jaar zijn ontstaan, worden gekoesterd en zullen verder worden ontwikkeld. Andere trends daarentegen brengen een lach op ons gezicht, omdat ze de tijdgeest en mode van die periode weerspiegelen.

Huidig

©Ross Harvey

Omdat het Europees Nikon-collectief voor bruiloften door het jaar heen talloze bruiloften bijwoont, zijn de fotografen van nabij getuige van de nieuwste trends.

Opkomend

©Chloé Lapeyssonnie

Op basis van diepgaande kennis van de trouwbranche heeft het Nikon-collectief bepaald welke trends geleidelijk opkomen in Europa.

Conclusie

Trends op het gebied van trouwfotografie ontwikkelen zich verder onder invloed van mode, lifestyle en technische vooruitgang en het Europees Nikon-collectief voor bruiloften is het over veel elementen daarvan eens. Daarbij is één ding echter zeker: de toekomst van trouwfotografie wordt bepaald door helderheid, creativiteit en technische vooruitgang.

©Simona Smrcková en Kamil Saliba