28-10-2021

NIKON BIEDT VIA EEN GRATIS VIRTUEEL EVENEMENT EXCLUSIEVE TOEGANG TOT DE Z 9

#NikonDays vindt plaats op 5 november van 13.00 tot 21.00 uur

Amsterdam, 28 oktober 2021: Nikon kondigt met trots de details aan van een exclusief virtueel evenement ter ere van haar Z-seriesysteem met onder meer de topklasse Z 9, de meest geavanceerde camera die op 28 oktober werd uitgebracht.

Het populaire evenement #NikonDays van het merk vindt plaats op 5 november van 13.00 tot 21.00 uur. Je hebt urenlang unieke toegang en kunt een kijkje achter de schermen nemen bij Nikon's nieuwe sterproduct.

Er zijn sessies in het Frans, Engels en Duits waar zowel fotoliefhebbers als professionele fotografen van kunnen genieten. Via Zoom worden productpresentaties en rondetafelgesprekken gehouden, waarbij je de mogelijkheid krijgt om Nikon's toonaangevende natuur-, sport-, automobiel-, mode- en trouwfotografen persoonlijk te ontmoeten. Ook worden de Z 9, het Z-systeem en diverse NIKKOR-objectieven gedetailleerd besproken.

Bijwonen van het evenement is gratis. Binnen het inspirerende en bomvolle activiteitenschema is een centrale plaats ingeruimd voor advies en hulp met betrekking tot hoe fotografen hun creatieve potentieel ongeacht het onderwerp in foto's en video kunnen realiseren.

Er zullen drie gelijktijdige evenementen respectievelijk in het Engels, het Frans en het Duits plaatsvinden waaruit je kunt kiezen.

Red Stage (Engels)

Hier kunnen deelnemers luisteren naar inspirerende fotografen zoals Amy Shore, Ashley en Jered Gruber en Brett Florens en met Nikon-experts, terwijl zij meedoen aan foto-uitdagingen, productdemonstraties en interviews.

Green Stage (Duits)

Deelnemers kunnen les krijgen van fotografen zoals Willi Rolfes, Ava Pivot, Christian Ammann, Heike Jasper en Jan Vincent en van Nikon-experts, terwijl zij meedoen met de middagsessies die onder meer bestaan uit het maken van modefoto´s, portretfoto´s en meer.

Blue Stage (Frans)

Inspirerende fotografen zoals Vincent Lambert, Little Shao, François Lamoureux en Emmanuel Pampuri komen bijeen met Nikon-experts om hun ervaringen met de Z 9 met deelnemers te bespreken en dansfoto´s te maken.

Het programma blijft evenals uren aan aanvullende exclusieve inhoud on-demand beschikbaar, wat betekent dat de inhoud zelfs nadat het evenement is afgelopen toegankelijk blijft.

Als je het evenement wilt bijwonen, kun je je plek hier registreren: https://nikondays.nikoneurope.com
Voor een volledig overzicht van het programma ga je naar https://nikondays.nikoneurope.com

Over Nikon

Nikon is een toonaangevende leverancier van beeldverwerkingsproducten en -services. De innovatieve optiektechnologie, van consumentencamera's tot professionele camera's en van objectieven tot systeemaccessoires, is het resultaat van meer dan 100 jaar ervaring. Het merk wordt wereldwijd erkend vanwege het stellen van nieuwe standaarden voor ontwerp en prestaties, waarbij Nikon's revolutionaire systeemcamera's uit de Z-serie en NIKKOR Z-objectieven een nieuwe dimensie van optische kwaliteitskenmerken vertegenwoordigen.

Nikon zet zich in voor een toonaangevende beeldverwerkingscultuur en stelt enkele van de beste creatieve kunstenaars ter wereld in staat hun creatieve mogelijkheden te ontplooien door middel van het vertellen van visuele verhalen. Met de bekroonde apparatuur van Nikon kunnen fotografen en videografen hun creatieve visie op het hoogste niveau realiseren.

Als vertrouwde, op de toekomst gerichte partner verenigt Nikon makers van inhoud op allerlei niveaus via een betrokken gemeenschap, een ongeëvenaarde technische expertise, toegang tot educatieve bronnen en initiatieven zoals de Nikon School.