14-04-2022

Nikon ontwikkelt de handgreep met afstandsbedieningsfunctie MC-N10 voor het Z-vattingsysteem van Nikon

Amsterdam, 14 april 2022: Nikon kondigt vol trots de ontwikkeling van de handgreep met afstandsbedieningsfunctie MC-N10 aan voor systeemcamera's waarvoor de Z-vatting van Nikon is gebruikt.

De handgreep met afstandsbedieningsfunctie MC-N10 is een accessoire waarmee je systeemcamera's met Z-vatting van Nikon via een bekabelde aansluiting kunt bedienen. De handgreep kan diverse functies van systeemcamera's van Nikon bedienen, waardoor de efficiƫntie van video-opnamen met een kleine groep toeneemt en de mogelijkheden van video-opnamen worden uitgebreid. Je kunt ook fotograferen met de handgreep.

Nikon blijft bijdragen aan de ontwikkeling van de beeldverwerkingscultuur, in de hoop de mogelijkheden voor beeldexpressie uit te breiden, zowel voor video's als voor foto's.

Over Nikon

Nikon is een toonaangevende leverancier van beeldverwerkingsproducten en -services. De innovatieve optiektechnologie, van consumentencamera's en professionele camera's tot objectieven, systeemaccessoires en sport en recreatieve optics, is het resultaat van meer dan 100 jaar ervaring. Het merk wordt wereldwijd erkend vanwege het stellen van nieuwe standaarden voor ontwerp en prestaties, waarbij Nikon's revolutionaire systeemcamera's uit de Z-serie en NIKKOR Z-objectieven een nieuwe dimensie van optische kwaliteitskenmerken vertegenwoordigen.
Nikon zet zich in voor een toonaangevende beeldverwerkingscultuur en stelt enkele van de beste creatieve kunstenaars ter wereld in staat hun creatieve mogelijkheden te ontplooien door middel van het vertellen van visuele verhalen. Met de bekroonde fotoapparatuur van Nikon kunnen fotografen en videografen hun creatieve visie op het hoogste niveau realiseren. De bekroonde sport en recreatieve optics brengen de wereld dichterbij voor alles wat je maar doet, van vogelspotten en sterrenkijken tot theaterbezoek, golf en verre vakanties.
Als vertrouwde, op de toekomst gerichte partner verenigt Nikon makers van inhoud op allerlei niveaus via een betrokken gemeenschap, een ongeƫvenaarde technische expertise, toegang tot educatieve bronnen en initiatieven zoals de Nikon School.