Nikon Imaging | Nederland | Europa

22-11-2017

Nieuw Nikon-collectief voor Europese bruiloften aangekondigd

Amsterdam, Nederland, 22 november 2017: Vandaag gaat het Nikon-collectief voor Europese bruiloften van start: een team van deskundige trouwfotografen en influencers uit de hele regio, speciaal door Nikon gekozen, maakt een overzicht van huidige en toekomstige bruiloftstrends en stijlen van bruidsfotografie. De oprichtende leden van het collectief zijn:

•  VK: Ross Harvey, trouwfotograaf en Louise Beukes, redacteur van B.LOVED
•  Italië: Nadia Meli, trouwfotograaf en Elena Saia, oprichtster van Wedding Wonderland
•  Frankrijk: Chloé Lapeyssonnie, trouwfotograaf en Nessa Buonomo, oprichtster van La Mariée Aux Pieds Nus
•  Tsjechië: Simona Smrcková en Kamil Saliba, trouwfotografen en Lucie Spišáková, redacteur voor Originalni Svatba 

Met het Nikon-collectief voor Europese bruiloften wordt een exclusieve, doorlopende serie met content geproduceerd die wordt gehost op de Europese website van Nikon, en die van start gaat met een focus op bruiloftstradities. Van 'de dans van de brioche' (la danse de la brioche) tot het breken van borden: het collectief heeft zowel ongewone als prachtige tradities uit Europa genomineerd en gefotografeerd. De content is ontworpen om inspiratie en ideeën te bieden aan trouwfotografen.

Het collectief neemt alle foto's met de nieuwe Nikon D850. Dankzij de snelle FX-formaat sensor met zeer hoge resolutie, die gebruikmaakt van een effectieve resolutie van 45,7 megapixel, verbazingwekkende lichtgevoeligheid en dynamisch bereik, kunt u met de D850 meer dan alleen foto's maken. Met deze camera kunt u het verhaal van een echtpaar vertellen en ze de bijzondere dag laten herleven dankzij de uitzonderlijke details.

Na de lancering geeft het Nikon-collectief voor Europese bruiloften elk half jaar nieuwe inzichten over de komende bruiloftstrends. De tweede editie met exclusieve content, beschikbaar in april 2018, laat de trends en verwachtingen voor de lente/zomer van 2018 zien.

Voor meer informatie over het Nikon-collectief voor Europese bruiloften en om toegang te krijgen tot de content, kijkt u hier.

Ga voor meer informatie over de bekroonde producten van Nikon naar www.europe-nikon.com