Nikon Imaging | Nederland | Europa

25-07-2017

Ontwikkeling van de Nikon D850 digitale SLR-camera

Amsterdam, 25 juli 2017 – Nikon kondigt met de aankomende release van de Nikon D850 de ontwikkeling van de volgende stap in de digitale SLR-camera's met full-frame, hoge resolutie en hoge snelheid aan, waar reikhalzend naar werd uitgekeken.

De D850 wordt een formidabel hulpmiddel voor degenen die geen concessies aan uitzonderlijke beeldkwaliteit en veelzijdigheid willen doen, inclusief aankomende en professionele fotografen, en amateurs die landschappen, commerciële sport, mode en bruiloften vastleggen, zowel als makers van multimedia-inhoud.

De D850 is de opvolger van de D810, die alom werd geprezen om zijn uitzonderlijk scherpe en heldere beelden, en rijke toonkenmerken. Deze krachtige nieuwe FX-formaat digitale SLR-camera is ontworpen met diverse nieuwe technologieën, kenmerken en prestatieverbeteringen die een direct resultaat van de feedback van gebruikers in de loop der jaren zijn. Gebruikers die het allerbeste van hun camera-apparatuur eisen.

De D850 overtreft de verwachtingen van het uitgebreide scala aan fotografen die naar hoge resolutie en hoge snelheid zoeken, die alleen een Nikon van dit kaliber aangevuld met NIKKOR-objectieven kan bieden.

*Informatie over de release van dit product wordt op een later tijdstip aangekondigd.