15-06-2017

Jubileummodellen en -producten ter gelegenheid van Nikon’s 100e verjaardag nu verkrijgbaar

Amsterdam, 15 juni 2017: Nikon kondigt met trots de verschijning aan van een aantal jubileummodellen en -producten ter gelegenheid van haar 100e verjaardag op 25 juli 2017. Officiële Nikon-winkels accepteren vanaf vandaag, 15 juni, bestellingen voor deze jubileummodellen en -producten. Bestellingen kunnen tot en met 31 augustus 2017 worden gedaan.

Kijk op onze website over onze 100e verjaardag voor meer informatie en voor een overzicht van erkende Nikon-leveranciers.

Jubileumedities

D5 100th Anniversary Edition

De jubileumeditie van de D5, Nikon’s topmodel onder de digitale SLR-camera’s, is afgewerkt in metallic grijs en heeft aan de onderkant een stempel dat wijst op Nikon’s bijdragen aan de bestudering en verkenning van de ruimte. Er zit ook een verjaardagsbrochure bij met meer details hierover.

D500 100th Anniversary Edition

De jubileumeditie van de D500 heeft een speciaal design, met een exclusieve metalen koffer waarin het jubileumlogo en het serienummer zijn gegraveerd. Het heeft ook een bodydop en een leren draagriem waarin het jubileumlogo in reliëf is aangebracht.

NIKKOR 70-200E 100th Anniversary Edition

De AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR is een lichtsterk telezoomobjectief met uitstekende optische prestaties en enorm veel toepassingsmogelijkheden. Bij de jubileumeditie hoort een set losse glaselementen die laten zien hoe het objectief in elkaar zit (inclusief speciale standaard en houder).

NIKKOR Triple F2.8 Zoom Lens Set 100th Anniversary Edition

De NIKKOR Triple F2.8 Zoom Lens Set 100th Anniversary Edition bestaat uit het groothoekobjectief AF-S NIKKOR 14-24mm f/2.8G ED, het normale objectief AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8E ED VR, en het teleobjectief AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR. Op alle drie de objectieven is hetzelfde jubileumserienummer gegraveerd.

WX 7x50 IF en WX 10x50 IF 100th Anniversary Edition

De jubileumedities dragen het speciale jubileumlogo en het exclusieve serienummer. Naast de gewone draagriem hebben ze bovendien een leren WX-draagriem waarop het jubileumlogo in reliëf is aangebracht. Van deze jubileumedities zal een maximum van honderd exemplaren worden verkocht (7x50 en 10x50 gecombineerd).

8x30 EII 100th Anniversary Edition

Deze elegante jubileumeditie van Nikon’s 8x30 EII heeft een exclusieve, grijze metallic afwerking en is bedrukt met het jubileumlogo.

Speciale collectie ter gelegenheid van Nikon’s 100e verjaardag

Nikon 100th Anniversary Crystal Creation Nikon Model I
Een prachtige kristallen reproductie van Nikon’s eerste camera, het Nikon Model I uit 1948, ontworpen door Swarovski®¹, de meest toonaangevende kristalfabrikant ter wereld.

 

Nikon 100th Anniversary Miniature Nikon F Camera
De historische Nikon F, het eerste vlaggenschipmodel van Nikon en de camera die de standaard bepaalde voor spiegelreflexcamera’s over de hele wereld, wordt natuurgetrouw gereproduceerd in dit model op schaal 1:2.

 

Nikon 100th Anniversary Pin Collection
Deze verzameling speldjes toont Nikon’s 100-jarige geschiedenis in de vorm van haar meest historische en populaire producten en haar verschillende bedrijfslogo’s.

 

Nikon 100th Anniversary Premium Camera Strap
Deze premium camerariem is volledig gemaakt van het beste Italiaanse leer, dat door gebruik en leeftijd alleen maar beter wordt in kwaliteit.

 

*Bestelperiode, verkoopperiode en productprijzen verschillen per land of regio.
*Houd er rekening mee dat de levering van bestelde goederen enige tijd kan kosten, vooral wanneer er veel bestellingen worden ontvangen.
¹Swarovski® is een gedeponeerd handelsmerk van Swarovski AG.