Nikon Imaging | Nederland | Europa

03-04-2017

Nikon kondigt herdenkingsmodellen aan voor 100e verjaardag

Amsterdam, Nederland, 3 april 2017: Nikon kondigt met trots zijn assortiment herdenkingsmodellen en -producten aan om zijn 100e verjaardag te vieren op 25 juli 2017.

Sinds zijn oprichting (als Nippon Kogaku Kogyo) in 1917, heeft Nikon unieke producten geleverd aan de wereld, die de grenzen van optische en precisietechnologieën hebben verlegd. In het verjaardagsassortiment, compleet met het logo voor de 100e verjaardag, bijzondere afwerkingen en details, zitten de twee belangrijkste digitale SLR-camera's van Nikon, het ultieme NIKKOR-objectief in de objectievenreeks met een maximaal diafragma van f/2.8, een speciale set van drie NIKKOR-objectieven en tot slot herdenkingsedities van drie verrekijkers.

Binnenkort bieden we ook een bijzondere collectie herdenkingsproducten aan. Kijk voor meer details op onze website voor onze 100e verjaardag http://www.nikon.com/100th/.

D5 100e verjaardagseditie

De D5 is het vlaggenschip van Nikon onder zijn digitale SLR-camera's. Deze editie, die de erfenis van een belangrijk model belichaamt, heeft een donkere metallic grijze afwerking en een stempel die verwijst naar de bijdrage van Nikon aan de studie naar en de verkenning van de ruimte. Er zit ook een verjaardagsbrochure bij met meer details hierover.

D500 100e verjaardagseditie

Met zijn metallic grijze afwerking en het herdenkingslogo combineert de 100e verjaardagseditie elegantie met fotografische perfectie. Bij de camera krijgt u een exclusieve metalen koffer met logo en serienummer. Er zitten bovendien een bijzondere bodydop en lederen riem bij, die ook versierd zijn met het logo.

NIKKOR 70-200E 100e verjaardagseditie

Deze verjaardagseditie van de AF-S NIKKOR 70-200 mm f/2.8E FL ED VR krijgt u met de individuele glazen elementen waaruit het binnenwerk bestaat en met een bijzondere schermstandaard en tas. Hierdoor krijgt u echt een idee van hoe het objectief zijn karakteristieke weergave verkrijgt.

NIKKOR Triple F2.8 Zoom Lens Set, een set voor de 100e verjaardag

NIKKOR-objectieven staan synoniem voor de optische technologieën van Nikon. Deze verjaardagsset bevat de drie zoomobjectieven in de objectievenreeks met een maximaal diafragma van f/2.8 die het best de NIKKOR-naam vertegenwoordigen: het groothoek AF-S NIKKOR 14-24 mm f/2.8G ED, het gewone AF-S NIKKOR 24-70 mm f/2.8E ED VR en het tele AF-S NIKKOR 70-200 mm f/2.8E FL ED VR. Op alle drie de objectieven is hetzelfde herdenkingsserienummer gegraveerd.

WX 7×50 IF en WX 10×50 IF 100e verjaardagseditie

Voor deze edities van de nieuwe, ultrabrede beeldhoek van de WX-reeks (WX 7×50 IF, WX 10×50 IF), stempelen we een exclusief serienummer boven op de centrale schacht. Het verjaardagslogo staat gedrukt op de onderkant van de centrale schacht van het binoculair en op een exclusieve lederen riem die we extra leveren bovenop de riem die we anders voorzien. Het totale aantal hiervan is beperkt tot honderd stuks (7×50 en 10×50 samen).

8×30 E II 100e verjaardagseditie

Dit is een herdenkingseditie van de 8×30E II van Nikon, een verrekijker met een orthodox en klassiek ontwerp die veel mensen sinds zijn lancering graag gebruiken. Deze editie heeft het herdenkingslogo en een exclusieve metallic grijze afwerking. Bovendien wordt deze editie geleverd met een speciale riem en tas.

100e verjaardagseditie herdenkingsproducten

Nikon 100e verjaardagseditie kristallen creatie Nikon Model I

Een prachtige kristallen reproductie van de eerste Nikon 35 mm camera uit 1948, het iconische Model I, ontworpen door Swarovski*, de meest toonaangevende kristalfabrikant ter wereld.

Nikon 100e verjaardagseditie pincollectie

Deze collectie reversspelden zijn replica's van de meest historische en populaire producten van Nikon en van zijn bedrijfslogo gedurende de afgelopen eeuw.

Nikon 100e verjaardagseditie miniatuur Nikon F camera

De historische Nikon F, het eerste vlaggenschipmodel van Nikon en de camera die de standaard bepaalde voor spiegelreflexcamera's over de hele wereld, is natuurgetrouw gereproduceerd door dit schaalmodel op 1:2.

Nikon 100e verjaardagseditie camerariem van uitmuntende kwaliteit

Volledig gemaakt van het beste Italiaanse leer, dat door gebruik en leeftijd alleen maar beter wordt in kwaliteit.

Meer informatie beschikbaar in juni.
Kijk voor meer details op de website voor onze 100e verjaardag.

*Swarovski is een handelsmerk of een gedeponeerd handelsmerk van Swarovski AG.

Specificaties, ontwerp, productnaam en meegeleverde accessoires kunnen per land of regio verschillen. Specificaties en uitrusting kunnen zonder aankondiging of verplichting van de zijde van de fabrikant worden gewijzigd.