Jouw licht. Jouw passie.

Create Your Light is waar creatieve werelden elkaar ontmoeten. Wat gebeurt er als twee fotografen samenwerken? Verken de mogelijkheden van fotografie via samenwerkingen die makers van elk genre, elke stijl en elke beeldvormende visie samenbrengen. Ontdek grensverleggende tips en trucs die nieuwe manieren van fotograferen mogelijk maken.
We kunnen niet wachten om te zien wat je gaat maken!

Laat je inspireren en verbeter je vaardigheden

Create Your Light is waar de Nikon-familie samenkomt om elkaar uit te dagen en te inspireren. We blijven tips en trucs van onze experts delen aan de hand van een fotografiethema om thuis uit te proberen. Net als voorheen heb je twee weken de tijd om je nieuwe vaardigheden te testen en een beeld vast te leggen voor het huidige thema. Deel je foto's met ons op Instagram, Facebook en Twitter en gebruik de hashtag #CreateYourLight.

Maak voedselfoto's met ons eerste S-Line macro-objectief.

#CreateYourLight is terug om de wereld van voedselfotografie te ontdekken met Donna Crous en Aurélie Gonin. Donna Crous is een bekroonde blogger en voedselfotograaf. Aurélie Gonin is een videograaf, producent, redacteur en regisseur van actiesporten.

Ontdek wat ze gemaakt hebben met ons eerste S-Line macro-objectief voor systeemcamera's: de NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S. Wat gebeurt er als je twee totaal verschillende creatieve visies en stijlen samenbrengt en die combineert met licht, kleuren en voedsel?

Welk objectief je ook gebruikt, je kunt veel leren van de tips en technieken van Donna en Aurélie voor verlichting, compositie en beweging. Deel je foto's met ons en gebruik de hashtag #CreateYourLight.

De opvallendste beelden worden geselecteerd voor onze Nikon-favorietengalerie.

Fotografietips van onze experts die je zelf thuis kunt uitproberen

ONTGRENDEL JE PASSIE

MEER LICHT, MEER IMPACT

#ZCreators