Jouw licht. Jouw passie.

Create Your Light is waar creatieve werelden elkaar ontmoeten. Wat gebeurt er als twee fotografen samenwerken? Verken de mogelijkheden van fotografie via samenwerkingen die makers van elk genre, elke stijl en elke beeldvormende visie samenbrengen. Ontdek grensverleggende tips en trucs die nieuwe manieren van fotograferen mogelijk maken.
We kunnen niet wachten om te zien wat je gaat maken!

Laat je inspireren en verbeter je vaardigheden

Create Your Light is waar de Nikon-familie samenkomt om elkaar uit te dagen en te inspireren. We blijven tips en trucs van onze experts delen aan de hand van een fotografiethema om thuis uit te proberen. Net als voorheen heb je twee weken de tijd om je nieuwe vaardigheden te testen en een beeld vast te leggen voor het huidige thema. Deel je foto's met ons op Instagram, Facebook en Twitter en gebruik de hashtag #CreateYourLight.

De outdoor portretsessie !

#CreateYourLight verkent de wereld van outdoor portretfotografie met mode- en trouwfotograaf Brett Florens en sport-, mode- en lifestylefotograaf Kathrin Schafbauer. Brett en Kathrin zijn op Tenerife op zoek gegaan naar het beste licht om prachtige portretten van elkaar te maken!

Deze samenwerking draait om het werken met natuurlijk licht en de mensen die je fotografeert. Ontdek hoe je portretten maakt met licht dat kan concurreren met een studio-opstelling. Geen reflectoren en geen flitsers. Alleen de Nikon Z 5 en de Nikon Z 6II full-frame systeemcamera's, in combinatie met twee uitzonderlijke Z-lenzen: de NIKKOR Z 85mm f/1.8 S en de NIKKOR Z 35mm f/1.8 S

Ga naar buiten! Je hebt niet altijd een studio nodig. Alles wat je nodig hebt is geweldig licht, een portretonderwerp, een geweldige camera en geweldige lenzen.

Deel je beste outdoor portretten met de hashtag #CreateYourLight. De meest opvallende foto's kunnen worden geselecteerd voor onze Nikon-favorites eregalerij.

Fotografietips van onze experts die je zelf thuis kunt uitproberen

ONTGRENDEL JE PASSIE

MEER LICHT, MEER IMPACT

#ZCreators