Nikon Imaging | Nederland | Europa

The Pursuit of Light in Challenging Times

We leven op dit moment in een wereld zoals we die niet eerder hebben meegemaakt. We ervaren dit allemaal anders. Als fotografen hebben we het unieke vermogen om via beeld uit te drukken wat we zien en voelen. Met deze beelden kunnen we ons verhaal delen en dichter tot elkaar komen.

Wij nodigen je uit om aan de slag te gaan met jouw passie voor fotografie en op zoek te gaan naar het licht in deze onzekere tijden. Elke twee weken delen we een fotografie thema om je te inspireren. Onze Nikon experts zullen daarbij tips & tricks delen die je zelf thuis kunt uitproberen. Maak gebruik van #CreateYourLight en #NikonNL om de beelden die je hebt gemaakt met ons te delen via Instagram en Facebook en vertel zo jouw verhaal. Binnen elk thema zullen wij een aantal van onze favoriete beelden delen via de Nikon social media kanalen en de #CreateYourLight fotogalerij op onze Nikon website. Zo creëren we een online tentoonstelling van jullie creativiteit in deze turbulente tijden.
Wat zie jij in deze tijd? Welk verhaal wil jij vertellen? Deel het met ons!

Laat je inspireren en verbeter je vaardigheden

Elke twee weken delen we een fotografie thema om je te inspireren. Onze Nikon experts zullen daarbij tips & tricks delen die je zelf thuis kunt uitproberen. Je hebt twee weken de tijd om aan de slag te gaan met de tips & tricks voor het huidige fotografie thema. Deel je gemaakte beelden met ons via Instagram en Facebook en gebruik hierbij #CreateYourLight en #NikonNL

THEMA 9: Stadsfotografie bij weinig licht

Ga mee op pad met stadsarchitectuur fotograaf Ben Moore als hij de kunst van het fotograferen van adembenemende zonsopgangen in het stadslandschap verkent en de handigste hints en tips biedt om het beste te halen uit het licht en de lijnen in je foto. Volg hem terwijl hij bij weinig licht de stad met de Nikon Z Series fotografeert. Bekijk alle tips op deze pagina en op ons Instagram en Facebook kanaal, en deel je foto's met behulp van #CreateYourLight en #NikonNL!

Fotografietips van onze experts die je zelf thuis kunt uitproberen