Nikon Imaging | Nederland | Europa

Let There Be Light in Pursuit of Creativity

Dit jaar zijn jullie als community Nikon fotografen dichter tot elkaar gekomen om van elkaar te leren, te creëren, elkaar uit te dagen en te inspireren.
We zijn omver geblazen door jullie reacties en het talent van over de hele wereld. Het heeft ons creatieve hart sneller doen kloppen en ons gemotiveerd om jullie door innovatie en educatie te blijven inspireren om het beste uit jezelf te halen.

Laat je inspireren en verbeter je vaardigheden

Elke twee weken delen wij tips & tricks van onze experts gebaseerd op een fotografie thema waar je zelf mee aan de slag kunt. Je hebt twee weken de tijd om deze tips te gebruiken om een foto te maken gebaseerd op het huidige thema.
Deel jouw creatie met ons op Instagram en Facebook met #CreateYourLight en #NikonNL

Thema 15: Bruiloften, licht en emoties vastleggen

Trouwfotograaf Natali (Tali) Pelosi en videograaf Francois Lamoureux delen hun tips voor het vastleggen van emoties als je maar één kans hebt om het beeld te creëren. Zij delen hun kennis over het opbouwen van een band met het koppel, het vinden van het beste licht op locatie, met welke objectieven je het beste kunt werken, en meer.

Deel jouw beelden met #CreateYourLight en #NikonNL en misschien worden ze wel geselecteerd voor onze Nikon-favorites eregalerij!

Fotografietips van onze experts die je zelf thuis kunt uitproberen

ONTGRENDEL JE PASSIE

MEER LICHT, MEER IMPACT

#ZCreators