Nikon Imaging | Nederland | Europa

The Pursuit of Light in Challenging Times

We leven op dit moment in een wereld zoals we die niet eerder hebben meegemaakt. We ervaren dit allemaal anders. Als fotografen hebben we het unieke vermogen om via beeld uit te drukken wat we zien en voelen. Met deze beelden kunnen we ons verhaal delen en dichter tot elkaar komen.

Wij nodigen je uit om aan de slag te gaan met jouw passie voor fotografie en op zoek te gaan naar het licht in deze onzekere tijden. Elke twee weken delen we een fotografie thema om je te inspireren. Onze Nikon experts zullen daarbij tips & tricks delen die je zelf thuis kunt uitproberen. Maak gebruik van #CreateYourLight en #NikonNL om de beelden die je hebt gemaakt met ons te delen via Instagram en Facebook en vertel zo jouw verhaal. Binnen elk thema zullen wij een aantal van onze favoriete beelden delen via de Nikon social media kanalen en de #CreateYourLight fotogalerij op onze Nikon website. Zo creëren we een online tentoonstelling van jullie creativiteit in deze turbulente tijden.
Wat zie jij in deze tijd? Welk verhaal wil jij vertellen? Deel het met ons!

Laat je inspireren en verbeter je vaardigheden

Elke twee weken delen we een fotografie thema om je te inspireren. Onze Nikon experts zullen daarbij tips & tricks delen die je zelf thuis kunt uitproberen. Je hebt twee weken de tijd om aan de slag te gaan met de tips & tricks voor het huidige fotografie thema. Deel je gemaakte beelden met ons via Instagram en Facebook en gebruik hierbij #CreateYourLight en #NikonNL

THEMA 8: FLAT LAY FOTOGRAFIE

Straatfotograaf Kiran Cox gaat onze volgende Create Your Light fotografie challenge aan. Verken samen met Kiran de wereld van flat lay fotografie met de ultieme Nikon Z Series setup. Kiran deelt de beste tips om het meeste uit compositie, belichting en styling te halen.
Deel jouw foto's met #CreateYourLight en #NikonNL

Fotografietips van onze experts die je zelf thuis kunt uitproberen