Maak kennis met de Nikon-ambassadeurs

De Nikon-ambassadeurs behoren tot de meest getalenteerde en invloedrijke beeldend kunstenaars die op dit terrein werkzaam zijn. Deze begaafde en bezielde verhalenvertellers steken met kop en schouders boven hun vakgenoten uit en worden bewonderd om hun passie, energie en toewijding voor hun vak.

Nikon-ambassadeurs zijn getalenteerde, invloedrijke creatievelingen die de moderne tijdgeest vertegenwoordigen door de nieuwste beeldtechnologieën te gebruiken en daarbij een goed gevoel aan de dag te leggen voor maatschappelijke trends. Nikon-ambassadeurs delen hun technische kennis en hun passie met professionele fotografen en anderen met een sterke interesse in fotografie door middel van workshops, tentoonstellingen, online tutorials, en socialemediadiensten.

De Nikon-ambassadeurs hebben toestemming van Nikon om aan het algemene publiek en professionals op het gebied van foto en video te demonstreren hoe de producten van Nikon werken en wat je ermee kunt, maar Nikon heeft geen invloed op de inhoud van hun werk. Nikon-ambassadeurs zijn onafhankelijke contractanten en visuele kunstenaars en geen werknemers van Nikon. Nikon-ambassadeurs zijn zelf verantwoordelijk voor de inhoud van hun foto's, websites, tentoonstellingen, beelden en afbeeldingen en de wijze waarop die inhoud en beelden worden verkregen. Boodschappen, overtuigingen en standpunten die in de foto's, websites, tentoonstellingen, beelden en afbeeldingen van de ambassadeurs tot uiting worden gebracht, komen niet noodzakelijkerwijs overeen met de opvattingen, overtuigingen of standpunten van Nikon of enige werknemer van Nikon.