Nikon Imaging | Nederland | Europa

26-04-2016

SnapBridge app voor Android™ nu beschikbaar

Amsterdam, Nederland, 26 april 2016

Nikon heeft de Android™ versie van de SnapBridge app vrijgegeven. SnapBridge maakt via Bluetooth® low energy-technologie een constante verbinding mogelijk tussen een compatibele digitale Nikon camera en een smart device*.

SnapBridge is een app die gebruikers een aantal handige diensten biedt door gebruik te maken van Bluetooth® low energy-technologie. De app maakt een naadloze verbinding tussen een digitale Nikon camera en een smart device mogelijk, terwijl er zeer weinig stroom wordt verbruikt. Met de constante verbinding kunt u eenvoudig foto’s en video’s naar uw smartphone of tablet overzetten. U kunt er zelfs voor kiezen om foto’s automatisch naar uw smart device te laden waardoor uw camera en uw telefoon altijd gesynchroniseerd zijn. Over de gebruiksduur van de batterij hoeft u zich geen zorgen te maken. Behalve tijdens het actief synchroniseren van beelden maakt SnapBridge altijd gebruik van Bluetooth® low energy om de continue verbinding in stand te houden. Met SnapBridge worden uw smart device en uw Nikon camera onafscheidelijk!

Vanaf 2016 zal SnapBridge een standaardfunctie zijn op vrijwel alle nieuwe Nikon-camera's, te beginnen met de Nikon D500 die vanaf vandaag in de winkel ligt.

SnapBridge is beschikbaar voor Android™ en kan gratis gedownload worden via Google Play™. De iOS versie van de app zal later deze zomer beschikbaar zijn in de App Store®.

* Smartphones en tablets met iOS of Android™ als besturingssysteem.
Het woordmerk en de logo's van Bluetooth® zijn gedeponeerde handelsmerken in het bezit van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merken door Nikon Corporation is onder licentie.
App Store® is een handelsmerk van Apple Inc., gedeponeerd in de Verenigde Staten en andere landen.
Producten, merknamen en servicenamen zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve eigenaars.