Nikon D810

Deze camera maakt fantastische beelden, dankzij de toegepaste 36,3-megapixel beeldsensor en het zeer grote ISO-bereik. Daardoor kan de camera zich aan alle lichtomstandigheden aanpassen en kraakheldere opnamen maken. Daarnaast is de camera compact genoeg om overal mee naar toe te nemen. Dit is een van de allerbeste professionele camera's die op dit moment verkrijgbaar zijn.

Nikon DF

Deze camera ziet er niet alleen geweldig uit, hij maakt ook zeer indrukwekkende foto's. Deze camera beschikt niet alleen over een voortreffelijke sensor en ruisonderdrukking van hoog niveau, maar is ook compact, zeer draagbaar en mijn favoriet als het gaat om lifestylefotografie.

Nikon COOLPIX A

Ik gebruik de Nikon COOLPIX A vanwege de prestaties die de camera levert en vanwege de omvang ervan. Deze kleine en compacte camera is uitgerust met dezelfde technologie als een DSLR, zonder in te leveren op het gebied van kwaliteit. Wanneer ik op zoek ben naar een verhaal en snel en zonder omhaal het moment wil vastleggen, is deze camera fijn om mee te werken.

AF-S Zoom NIKKOR 17-35mm f/2.8D IF-ED

Dit geweldige objectief is zeer licht en heel snel. Het beschikt over een scherp diafragma en een korte scherpstelafstand en mag daarom niet aan de uitrusting van een beroepsfotograaf ontbreken.

AF-S NIKKOR 35mm f1.4G

Dit groothoekobjectief van uitstekende kwaliteit heeft een snel diafragma en is perfect voor het maken van opnamen bij weinig licht.

AF DC-NIKKOR 105mm f/2D

Dit snelle, middellange teleobjectief leent zich bij uitstek voor het fotograferen bij weinig licht en verleent mijn foto's een natuurlijke look. Ik gebruik het met name om onderwerpen in hun natuurlijke omgeving vast te leggen.