04-03-2020

NIEUWE ACULON T02-VERREKIJKER: REIS IN STIJL EN ONTDEK MEER

Amsterdam, 4 maart 2020: Nikon introduceert vandaag een lichte en compacte verrekijker, de ACULON T02, die reizigers, concertbezoekers en sportliefhebbers een geheel nieuwe wereld van details laat zien.

Met een gewicht van slechts 195 g is deze verrekijker bijna net zo klein als een smartphone. Hij kan dus heel gemakkelijk worden meegenomen op een avondje uit of een mooie reis. Hiermee is het alsof u een muziekfestival, sportwedstrijd of cultureel evenement meemaakt vanaf de eerste rij.

De vertrouwde lenselementen met meerlaagscoating van Nikon bieden een heldere, duidelijke weergave. Scherpstellen is heel eenvoudig dankzij de gemakkelijk bereikbare scherpstelring. Draai- en schuifbare oogschelpen maken het gemakkelijk om de ideale oogafstand te vinden om comfortabel door de verrekijker te kijken – zowel met als zonder bril.

De ACULON T02 is beschikbaar in vier moderne, stijlvolle kleuren: rood, blauw, wit (8x21) en zwart (10x21). Deze verrekijker is licht van gewicht, ziet er mooi uit en zet een gedetailleerd plaatje neer, altijd handig op reis of tijdens een sportwedstrijd of show.

ACULON T02 8x21 (rood)

ACULON T02 8x21 (blauw)

ACULON T02 8x21 (wit)

ACULON T02 10x21 (zwart)

Belangrijkste kenmerken

• Compact en licht, dus gemakkelijk mee te nemen – slechts 195 g.
• Lenselementen met meerlaagscoating voor een helder beeld.
• Soepele bediening door grotere scherpstelring.
• Draai- en schuifbare rubberen oogschelpen maken het gemakkelijk om de juiste oogafstand in te stellen.
• Slank en stijlvol ontwerp met één scharnier.
• Verkrijgbaar in vier kleuren: 8x21 in rood, blauw en wit / 10x21 in zwart.