13-12-2019

NIKON KONDIGT DE #ZCREATORS AAN

Amsterdam, 13 december 2019 – Nikon kondigt vandaag de lancering van zijn wereldwijde #Zcreators-gemeenschap aan die bestaat uit kunstenaars met een visie die met het spiegelloze camerasysteem van de Z-serie van Nikon vernieuwingen onderzoeken.

De eerste fotografen in Europa die #Zcreators worden, zijn onder meer Lina Kayser, een Noorse fotografe die is gespecialiseerd in natuurfoto's, Callicles, een Franse fotograaf met een focus op reizen en architectuur, en Alex Barcella, een Italiaanse fotograaf die indrukwekkende landschappen over de hele wereld fotografeert.

De #Zcreators-gemeenschap staat open voor allerlei verschillende kunstenaars met een visie van elk niveau die het spiegelloze camerasysteem van de Z-serie van Nikon gebruiken. Met de hashtag #Zcreators worden fotografen en videografen aangemoedigd om inhoud, adviezen en inzichten te delen en elkaar te inspireren om verhalen op geheel nieuwe manieren te vertellen.

De basis voor de gemeenschap wordt gevormd door de technische mogelijkheden van de Nikon Z 7, Z 6Z 50 en NIKKOR Z-objectieven die het op innovatieve manier vertellen van verhalen via schitterende foto- en videobeelden ondersteunen.

Als u meer wilt weten over de #Zcreators, klikt u hier.

Voor meer informatie over het spiegelloze camerasysteem van de Z-serie van Nikon klikt u hier.

Volg en gebruik #Zcreators om op de hoogte te blijven en deel te nemen aan de groeiende gemeenschap.