18-07-2009

NPS-fotografen exposeren in toonaangevende hotels in Nederland

Afgelopen jaar is Nikon van start gegaan met een nieuw service voor professionele fotografen.Nikon Professional Services het mogelijk maakt voor fotografen te exposeren in de betere hotels van Nederland. De eerste NPS-fotograaf die gebruik maakt van deze mogelijkheid was Helmuth van Es. Sinds die tijd heeft Nikon Professional Services niet stilgezeten en dit jaar zijn inmiddels 3 nieuwe exposities te bewonderen in toonaangevende hotels.

Actiefotograaf Ruben Anders exposeert in Chateau Marquette in Heemskerk

Ruben Anders: "Mijn passie ligt het meest bij actiefotografie, bij de opdracht voor het in beeld brengen van Dakar 2009, gereden in Argentinië en Chili heb ik me kunnen uitleven en geweldige foto’s kunnen maken. Het was een uitdaging om 2 weken te leven in het stof, op de rotsen, in de woestijnen met weinig slaap .. Lees verder.

info over Chateau Marquette in Heemskerk

Reportagefotograaf Erny Kahle exposeert in het Holiday Inn hotel in Lijnden

Erny Kahle is op zijn 8ste met fotograferen begonnen met de beroemde Agfa Clack. Vele jaren later in 1967 kocht hij zijn eerste Nikon, een Nikkormat FT met de standaard 50 mm lens om enkele maanden later de beroemde 105 mm aan te schaffen. Sindsdien is hij een gepassioneerde reportagefotograaf die in vele landen is geweest en vele onderwerpen vastlegde. Zo had hij enige tijd geleden eententoonstelling met foto’s .. Lees verder.

info over Holiday Inn hotel in Lijnden

Landschapsfotografe Inge Dijkinga exposeert in Hotel 't Speulderbos in Garderen

Bijna heel haar leven is Inge Dijkinga (1964) al bezig met fotografie. Als hobby naast haar werk maar vanaf 2000 als full-time vakfotograaf met inmiddels

vele exposities op haar naam. Dijkinga houdt zich voornamelijk bezig met natuurfotografie en het uitgeven van fotowenskaarten en kalenders. Inmiddels

heeft zij hiermee een enorm natuurfotoarchief opgebouwd. De doka is inmiddels de deur uit, er wordt er uitsluitend digitaal gefotografeerd. Inge Dijkinga werkt vanuit een .. Lees verder.

info over Hotel 't Speulderbos in Garderen