1/10/2013

I AM INVITING YOU

In de maanden oktober en november loopt er een spetterende najaars-actie op de Nikon 1 S1 en J3. Bij aanschaf van een Nikon 1 S1/J3 in de maanden oktober/november krijgt u 4 GRATIS tickets voor Disney on Ice, het familie evenement in de Kerstvakantie.

 

De Nikon 1 compacte systeemcamera met verwisselbaar objectief is de best verkochte systeemcamera in Nederland. De stijlvolle Nikon 1 S1 is de perfecte keus voor gezinnen met jonge kinderen en mensen die het gebruiksgemak van een compactcamera op prijs stellen, maar ook krachtige prestaties en foto’s en films van hoge kwaliteit willen. De ongelooflijk snelle en krachtige Nikon 1 J3 beschikt over de kleinste camerabody ter wereld en is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een draagbare en gebruiksvriendelijke camera van hoge kwaliteit.

En het mooiste is, wie in de maand oktober of november een Nikon 1 S1 of J3 koopt, krijgt maar liefst 4 gratis tickets
voor Disney on Ice, het familie-evenement tijdens de kerstvakantie. Kijk snel op Nikon.nl/Disney


Bereid je voor op non-stop plezier met vier van je favoriete Disney-verhalen tijdens Disney On Ice presents Worlds of Fantasy.
Je favoriete Disney-momenten komen één voor één tot leven in Disney On Ice presents Worlds of Fantasy, met auto's, water, speelgoed en véél elfenstof. Geniet van de spectaculaire schaatsprestaties en special effects. Een fantastische show om nooit te vergeten.

Kijk voor meer informatie op Nikon.nl/Disney