NikonSchool vernieuwd

Nikon Nederland gaat samenwerking aan met Lets Workshop

NikonSchool vernieuwd

Amsterdam, 6 januari 2016 - Met trots kondigt Nikon Nederland vandaag aan dat zij de samenwerking is aangegaan met Lets Workshop met als doel om Nikon’s fotografie workshopprogramma flink uit te breiden en voor iedereen leerzame fotografie workshops aan te bieden op ieders niveau. Daarnaast kondigt zij ook de lancering van haar nieuwe website www.nikonschool.nl aan. Door deze samenwerking is er voor iedereen een geschikte fotografieworkshop, of het nou gaat om een product gerichte workshop voor jouw specifieke camera model, een straatfotografie workshop of een reis workshop naar het buitenland.

Daan Vazquez, coördinator Training & Events zegt hierover: “Nikon heeft de laatste jaren met groot succes meer dan 15.000 cursisten een Nikon Quick Start Fotografie Workshop verzorgd. 94% van deze cursisten gaf aan een vervolg workshop te willen volgen, maar wij konden niet aan deze vraag voldoen. Dankzij de nieuwe samenwerking met Lets Workshop kunnen we een breder aanbod aan workshop activiteiten aanbieden. Ook zien we de vraag vanuit het bedrijfsleven naar workshops voor bijvoorbeeld autodealers en makelaars, door deze samenwerking kunnen we beter aan iedereen zijn vraag voldoen. Er is zelfs de mogelijkheid om een-op-een privé training te boeken, waarbij je een dag(deel) een Nikon expert tot je beschikking krijgt. Deze begeleidt je op locatie en zal je kennis niveau flink opschroeven en je trainen op jouw specifieke doel”.

Nikon is ervan overtuigd dat fotografieworkshops ervoor zorgen dat je op een leerzame manier nog beter en enthousiaster wordt bij het maken van foto’s. Door de mogelijkheden van de camera optimaal te benutten en beter inzicht te krijgen in je onderwerp en situatie, openbaart zich een scala aan nieuwe creatieve mogelijkheden. Daarnaast zijn de workshops een prachtige gelegenheid om in aanraking te komen met de nieuwste Nikon objectieven, camera’s en accessoires. Of je nu beginner, enthousiast, bedrijf of professional bent, er zal straks via nikonschool.nl altijd een workshop beschikbaar zijn voor ieders ambitie en niveau. De workshops zijn ook in cadeauverpakking te verkrijgen om ze weg te geven of te downloaden om zelf te printen als cadeau.

Nikon heeft er voor gekozen om voor de uitvoering van de “Nieuwe” Nikon School samen te werken met een gespecialiseerde, sterke partner. Sinds 1 mei 2015, ontwikkelt en implementeert Lets Workshop onafhankelijk de Nikon School activiteiten in heel Duitsland en Oostenrijk en vanaf nu ook in Nederland. Schrijf je in op de nieuwsbrief op de website om op de hoogte gehouden te worden.

Tot ziens bij: www.nikonschool.nl

Nikon School

NikonSchool.nl

Nikon is ervan overtuigd dat fotografieworkshops ervoor zorgen dat je op een leerzame manier nog beter en enthousiaster wordt bij het maken van foto’s.
Voor vragen over Nikon School kan je contact opnemen per e-mail via mail@nikonschool.nl of kijk op www.nikonschool.nl

Veelgestelde vragen

Waar vind ik informatie over de Nikon Quick Start workshop?
Informatie over de Quick Start workshop kan je nu vinden via deze URL: NikonSchool.nl

Wat is er veranderd aan de Nikon Quick Start workshop?
De Nikon Quick Start workshop is dé workshop voor de beginnende spiegelreflexgebruiker. Weinig theorie, veel praktijk, op een inspirerende locatie bij u in de buurt. Het vernieuwde concept van Nikon School is ondergebracht bij Let’s Workshop. Deze organisatie draagt zorg voor alle Nikon School activiteiten. Met deze omschakeling is de Nikon Quick Start workshop uitgebreider dan voorheen.

Wat kost de Nikon Quick Start workshop?
De Nikon Quick Start workshop kost €79,-.

Waarom is de Nikon Quick Start workshop in prijs verhoogd?
Het vernieuwde concept van Nikon School is ondergebracht bij Let’s Workshop. Deze organisatie draagt zorg voor alle Nikon School activiteiten.
Met deze omschakeling is de Nikon Quick Start workshop uitgebreider dan voorheen. Door deze wijzigingen is de prijs van de Nikon Quick Start workshop verhoogd naar €79,-.

Ik heb nog een voucher voor een Nikon Quick Start workshop. Kan ik deze nog inwisselen?
Op iedere voucher staat een datum tot wanneer de voucher geldig is. Gedurende de geldigheid van de voucher is deze in te wisselen via www.nikonschool.nlDe voucher-code dient zonder spaties te worden ingevuld.

Ik heb een brochure met een workshop voor een ander tarief. Kan ik hier nog gebruik van maken?
De verstrekte informatie in oude brochures is niet meer van toepassing. Met ingang van de vernieuwde Nikon School is het niet meer mogelijk om workshops te volgen voor oude tarieven.
De algemene voorwaarden van de oude Nikon quickstart workshop vindt u hier.

Hoe kan ik contact opnemen met Nikon School?
Voor vragen over Nikon School kan je contact opnemen per e-mail via mail@nikonschool.nl of kijk op www.nikonschool.nl