1 april 2014

Twee gratis tickets "Groots met een zachte G" bij aanschaf van een Nikon D5200 of een Nikon D5300.

Na het succes van vorig jaar is Nikon Nederland ook in 2014 officieel partner van ‘Groots met een zachte G’, de stadionconcerten van Guus Meeuwis. Op 13, 14, 15 en 18 juni zal Guus Meeuwis het Philips Stadion in Eindhoven op zijn grondvesten laten schudden tijdens alweer de 9e editie van zijn ‘Groots met een zachte G’-concertreeks!

Nikon trapt deze samenwerking in april af met een mooie consumentenpromotie. Wie in de periode tussen 1 april en 31 mei een Nikon D5200 of D5300 koopt ontvangt 2 gratis tickets voor 1 van de 4 concertdagen. Alle actievoorwaarden staan op www.nikon.nl/guus . Ook zullen wij vanaf 7 t/m 27 april weer op TV te zien zijn met de mooie I AM Nikon TV commercial, waarin Guus Meeuwis en het fotografiemoment, opgenomen tijdens Groots met een zachte G 2013, een belangrijke rol spelen. Evenals vorig jaar zal het Nikon foto-team weer aanwezig zijn op het “Plein van de Hemelse Voorpret” om voorafgaand aan de concerten voor een blijvende online en offline herinnering te zorgen. De komende maanden zal Nikon meer bekend maken over de samenwerking en activiteiten

Guus Meeuwis

De Brabantse zanger heeft met zijn concertreeks door de jaren heen al ruim 1 miljoen bezoekers getrokken. Guus Meeuwis: “Ik vind het fantastisch dat Nikon opnieuw partner is van de ‘Groots met zachte G’-concerten. Er is dan ook een natuurlijke match, omdat zowel fotografie als muziek draait om beleving. We gaan er samen weer iets moois van maken, ik kan niet wachten weer op het podium te staan”.

Matthieu van Vliet, Country Manager Nikon Nederland: “Na het grootse succes van vorig jaar zijn wij trots en vereerd dat wij opnieuw partner zijn van het grootste muziekspektakel in Nederland. Fotografie en film zijn een belangrijk onderdeel van concertbeleving en ook dit jaar zullen wij er alles aan doen om deze beleving te versterken.”