31-07-2009

Nieuwe technologien zorgen voor revolutie in Nikon COOLPIX line-up

's Werelds eerste digitale camera met ingebouwde LED-projector en nog 3 splinternieuwe modellen.

Nikon kondigt de introductie aan van 's werelds eerste camera met een geïntegreerde projector die deel uitmaakt van Nikon's gloednieuwe serie digitale COOLPIX-compactcamera's. De innovatieve serie omvat ook een camera met een OLED-multi-touchscreen, een compact met ongekende snelheid en een elegante, stijlvolle, maar toch eenvoudig te gebruiken kleurrijke compactcamera.

COOLPIX S1000pj, 's Werelds eerste camera met een geïntegreerde projector

Met een baanbrekend ontwerp waarbij een projector in het compacte apparaat is geïntegreerd, biedt de COOLPIX S1000PJ een technologische innovatie waarmee gebruikers hun foto's op een compleet nieuwe manier met vrienden en familie delen. Met de meegeleverde afstandsbediening kunt zowel de projector als de gebruikelijke camerafuncties draadloos bedienen.

De projector is niet het enige waarmee de COOLPIX S1000pj indruk maakt – met o.a. 12 megapixels, een NIKKOR-groothoekobjectief met 5x zoom en meer fantastische specificaties levert de camera schitterende beelden.

> naar de COOLPIX S1000pj minisite

> meer informatie over COOLPIX

De COOLPIX S70 – Innovatieve OLED-touchscreen-technologie

Nikon heeft nóg een primeur; de eerste compactcamera met 3,5” OLED-Touchscreen. Dankzij de nieuwe technologie van het Organic EL-scherm van hoge kwaliteit kunt u beelden op allerlei manieren verkleinen, vergroten en aanpassen , en dat alles via het multi-touch screen. Zelfs een foto nemen door het scherm aan te raken is mogelijk (touch-shutter).

> naar de COOLPIX S70 minisite

> meer informatie over COOLPIX

COOLPIX S640 – de snelste COOLPIX ter wereld

Snel opstarten en razendsnelle autofocus. Met 12 megapixels, meervoudige scherpstelpunten, een NIKKOR-groothoekobjectief met 5x zoom en en een een gevoeligheid tot ISO 6400 reageert deze camera snel en betrouwbaar.

> naar de COOLPIX S640 minisite

> meer informatie over COOLPIX

COOLPIX S570 – Elegant en stijlvol

De COOLPIX S570 met o.a. 12 megapixels, 2,7 inch LCD-scherm, groothoekobkjectief met 5x zoom is verkrijgbaar in de kleuren roze, rood, blauw, zwart en warm zilver en heeft een elegant, slank ontwerp.

> naar de COOLPIX S570 minisite

> meer informatie over COOLPIX