Try before you buy

Het is niet altijd makkelijk om je perfecte fototas samen te stellen. Welke camera kies ik? Ga ik voor de resolutie, de hoge ISO’s? En hoe zit het met al die videofuncties? Kies ik voor een zoomlens of juist die lichtgevoelige vaste brandpunt lens? Nikon geeft je vanaf nu de mogelijkheid om naar hartenlust te experimenteren.

Je kan diverse apparatuur eerst testen in je eigen omgeving. Zo ben je helemaal zeker van je keuze. Heb je de apparatuur absoluut nodig voor één specifiek project en wil je daarom een bepaalde lens of camera slechts tijdelijk gebruiken? Zelfs dat kan zonder enige aankoopverplichting.

Door gebruik te maken van het Gearbooker platform kan het materiaal gewoon naar je toegestuurd worden en is het gehuurde materiaal bovendien verzekerd tegen schade, wat een extra geruststelling is. Het materiaal zelf ophalen kan ook. Na reservatie staat het voor je klaar bij Nikon Service Point, de service partner van Nikon die ook garant staat dat je het materiaal steeds in topconditie ontvangt.

De duurtijd van de test of het gebruik bepaal je ook volledig zelf. Vanaf 2 dagen tot zolang je het materiaal nodig hebt.

Ben je bovendien lid van NPS (Nikon Professional Services), dan geniet je van nog meer voordelen binnen dit programma.