Wij staan klaar voor u

Via NPS (Nikon Professional Services) stelt Nikon zich dagelijks ter beschikking van beroepsfotografen en videasten. Nikon wil zo het leven vergemakkelijken van gebruikers die als persoon of bedrijf professioneel afhankelijk zijn van hun Nikon materiaal.

Registreren

Wat is Nikon NPS?

Bij Nikon NPS kan u terecht voor vragen over materiaal, testmogelijkheden en voornamelijk voor support zoals vervangmateriaal of kortingen tijdens eventuele herstellingen.

Om als NPS-fotograaf erkend te worden, moet u dagelijks professioneel bezig zijn met fotografie. U kan dit bijvoorbeeld aantonen via uw BTW-nummer of perskaart. Bovendien bent u in het bezit van minimum 2 recente professionele Nikon camera’s en 3 Nikon pro-optieken. Dit zijn primelenzen of zoomlenzen met een vast diafragma.

  • Voor professionelen
  • Kortingen
  • Herstellingen
  • Vervangmateriaal

Wenst u een aanvraag in te dienen?

Registreer dan eerst uw materiaal, vergeet niet uw adres en telefoon gegevens in uw account toe te voegen en bezorg ons vervolgens de volgende informatie: website, BTW-nummer en/of nationale perskaartnummer en lidmaatschapsnummer van eventuele beroepsverenigingen.

Materiaal registreren NPS aanvragen

Bekijk hier de algemene NPS voorwaarden.

Gearbooker Z6

Try before you buy

Het is niet altijd makkelijk om je perfecte fototas samen te stellen. Welke camera kies ik? Ga ik voor de resolutie, de hoge ISO’s? En hoe zit het met al die videofuncties? Kies ik voor een zoomlens of juist die lichtgevoelige vaste brandpunt lens? Nikon geeft je vanaf nu de mogelijkheid om naar hartenlust te experimenteren.

search icon Ontdek het aanbod van Nikon
NIKKOR-OBJECTIEVEN Voor adembenemend fraaie beelden in elke situatie.
Meer informatie
Support centre Zoek naar veelgestelde vragen of neem contact op met de klantenondersteuning.
Meer informatie