Nikon Imaging | Nederland | Europa

05-01-2016

Nieuwe Nikon producten

Op 5 januari kondigt Nikon meerdere nieuwe producten en services aan. Het nieuwe topmodel de Nikon D5, voor fotografen en filmmakers die tot het uiterste willen gaan. Ook kondigt Nikon met trots hun toetreding aan tot de markt van actiecamera's met de KeyMission 360. Het innovatieve SnapBridge zorgt voor een always-on draadloze verbinding met je smart-apparaat en de nieuwe professionele Nikon SB-5000 Speedlight breidt het hooggewaardeerde assortiment flitsers uit. Gelijk met de Nikon D5 start Nikon met het Professional Lease aanbod voor vakfotografen.

Nikon D5

De D5, Nikon’s nieuwe topmodel D-SLR

Nikon onthult vandaag de gloednieuwe D5, een FX-formaat D-SLR die een verbluffende kracht en precisie biedt voor zowel professionals als amateurfotografen die alleen het allerbeste willen. Hoe ver uw visie ook reikt, deze camera gaat altijd nog een stapje verder.

Nikon D500

Nikon D500, nieuw DX vlaggenschip

Nikon onthult vandaag de D500, een DX-formaat D-SLR camera met verbluffende kracht en precisie.

Nikon betreedt de markt van actiecamera’s met de KeyMission 360; echte 360⁰-video’s in 4K

Nikon Corporation kondigt met trots hun toetreding aan tot de markt van actiecamera's met de ontwikkeling van een reeks actiecamera's die voortbouwen op Nikon’s technische uitmuntendheid op het gebied van optische en beeldverwerkingstechnologieën.

SnapBridge

SnapBridge

Nikon Corporation kondigt met trots de introductie aan van SnapBridge via Bluetooth Low Energy – een technologische doorbraak waardoor een continue draadloze verbinding met smartapparaten mogelijk wordt. Nikon heeft deze vooruitstrevende software gepresenteerd op CES® 2016.

SB-5000

De nieuwe professionele Nikon SB-5000 Speedlight

Nikon breidt haar assortiment professionele flitsers uit met de gloednieuwe SB-5000. Deze flexibele Nikon Speedlight is de eerste met radiobesturing en is de eerste compacte flitser ter wereld die is voorzien van een ingebouwd koelsysteem.

Vakfotograaf kan voortaan professionele productlijn Nikon leasen

Nikon Nederland en The Lease Factory kondigen een samenwerking aan waardoor Full Operational Lease van de professionele productlijn van Nikon mogelijk is. Deze vorm van leasen is volledig ontzorgend en inclusief service, garantie en verzekering. Nikon Professional Lease is exclusief beschikbaar voor Nikon’s zakelijke gebruikersgroep, de leden van Nikon Professional Services (NPS) en sluit perfect aan bij de kernwaarden van NPS: Leerzaam, Handig, Behulpzaam en Zeker.