Nikon Imaging | Nederland | Europa

30-09-2015

Nikon Europe lanceert nieuwe website

Amsterdam, 30 september 2015: Nikon Europe kondigt vandaag de lancering aan van zijn nieuwe website www.europe-nikon.com. Het responsieve nieuwe ontwerp biedt een soepele gebruikerservaring op meerdere apparaten, zodat consumenten eenvoudig de site kunnen gebruiken hoe en waar ze maar willen: op computers, tablets en mobiele apparaten.

Met het nieuwe, bladervriendelijke ontwerp is de site niet alleen een gezaghebbende bron van informatie over Nikon, maar nodigt hij klanten ook uit om volledig op te gaan in de uitgebreide inhoud. Productinformatie, inclusief grotere, inspirerende foto's en in de pagina opgenomen productvideo's, is beschikbaar met één klik of tik.

Monika Matuszewska, Manager Consumer Experience bij Nikon Europe: “We zijn een digitaal bedrijf dat de wensen van onze klanten voorop stelt. Onze website moet zich daarnaar gedragen. Onze klanten willen inhoud kunnen gebruiken wanneer ze deze nodig hebben, waar ze ook zijn. Of het nu een gevestigde professional is of iemand die een stap verder wil gaan met zijn smartphone, onze klanten willen hun mogelijkheden leren kennen en ontdekken wat Nikon te bieden heeft. Het is aan ons om ze daarbij te helpen. Daarom hebben we de website volledig opnieuw ontworpen, om er zeker van te zijn dat we een consistente merkervaring leveren, ongeacht welk apparaat ons publiek gebruikt.”

De website, die ongeveer 2 miljoen keer per maand wordt bezocht, is actief in verschillende talen op 37 markten in heel Europa. Er zijn speciale gedeelten voor service en ondersteuning, een perskamer en een plaats waar bezoekers inspiratie kunnen vinden bij de fotografiehelden die te zien zijn in de merkcampagne “I AM DIFFERENT” van Nikon.