Nikon Imaging | Nederland | Europa

23-08-2016

I AM photokina 2016: wat bezoekers kunnen verwachten van Nikon

Op deze editie van photokina presenteert Nikon producten die in dienst staan van de makers van beeldmateriaal

Amsterdam, 23 augustus 2016 – Nikon bereid zich wederom voor om een centrale plaats in te nemen op 's werelds grootste fotografie- en filmbeurs, photokina, in Keulen. Bezoekers van de beurs zullen de eersten zijn die kennis nemen van opwindende aankondigingen en kunnen zelf de nieuwste producten uitproberen bij de stand in hal 2.2 van de Koelnmesse. Een indrukwekkende line-up van fotografen van wereldklasse die met Nikon-producten werken, zullen door middel van presentaties aan het publiek vertellen hoe zij inspirerend beeldmateriaal maken.

De onlangs aangekondigde Nikon D3400 zal bij de Nikon-stand voor het eerst aan het publiek worden getoond. Met deze DSLR op instapniveau deelt u onderweg eenvoudig afbeeldingen. Bekijk de camera van dichtbij en ontdek hoe u er moeiteloos hoogwaardige afbeeldingen mee maakt.

Bezoekers van onze stand kunnen ook de nieuwste professionele DSLR-producten uitproberen, waaronder het topmodel in FX-formaat de Nikon D5 en zijn kleinere broertje de Nikon D500. Duik in de wereld van 360-gradenfotografie met de Nikon KeyMission 360. Dit product, dat zijn debuut beleefde op CES 2016, is te zien bij de stand. Ook is er een uitgebreide serie NIKKOR-objectieven en zijn er COOLPIX compact-camera's om kennis mee te maken.

Bij de Nikon-stand worden ook presentaties gegeven door bekende fotografen die hun ervaringen delen over het fotograferen met de nieuwste Nikon-apparatuur. Fotograaf voor National Geographic, Ami Vitale, neemt haar publiek mee op reis met close-ups van neushoorns in Afrika en panda's in China, terwijl Nikon-ambassadeur voor Europa, Joel Marklund, zijn publiek een kijkje achter de schermen geeft bij de grootste sportevenementen ter wereld, waaronder Rio 2016 en de Champions League-finale. Voel de adrenaline van motorcross en freerunnen met Marcel Lämmerhirt en luister naar nog meer fotografen die u een fascinerend kijkje in hun wereld bieden.

Takami Tsuchida, president van Nikon Europe, zegt er het volgende over: "We vinden het fantastisch dat we fotografen wereldwijd kunnen helpen spannende beelden te maken en het is inspirerend om te zien hoe onze technologie wordt gebruikt om dergelijk indrukwekkend werk te produceren. Nu er meer beelden worden gemaakt dan ooit, zorgen we ervoor dat de producten die we tonen op photokina 2016 meer creativiteit, innovatie en kwaliteit in uitvoering mogelijk maken."

U kunt photokina bezoeken van 20 tot 25 september 2016 tussen 10:00 en 18:00 uur. Een volledig overzicht van sprekers en activiteiten vindt u op onze website. Voor het laatste nieuws kunt u ons volgens op Twitter @NikonEurope. Neem deel aan het gesprek op Twitter #photokina.