01-04-2015

Zoom je cashback

Hoeveel zoom kan jij aan deze zomer?
In de periode van 1 april 2015 t/m 31 mei 2015 zoom je je eigen cashback bij elkaar.
Hoe meer optische zoom de camera bevat, hoe hoger je cashback bedrag is.
De COOLPIX P900 beschikt over wel 83X zoom! en dus ontvang je €83 cashback.

Na aanschaf van de camera kan de cashback worden aangevraagd via de actiepagina nikon.nl/cashback.
Er wordt gevraagd om een online formulier in te vullen en om twee digitale bestanden te uploaden, namelijk;
1) een foto/scan van de kassabon/aankoopnota

2) een foto van de barcode op de doos, met duidelijk zichtbaar het serienummer van de camera.

Deze kunnen eenvoudig worden geüpload via de actiepagina nikon.nl/cashback.

De COOLPIX S7000 met 20x zoom.

Maak razendsnel opnamen met de 16-megapixel COOLPIX S7000, de slanke camera die is voorzien van 20x optische zoom die uitbreidbaar is tot 40x Dynamic Fine Zoom en waarmee u elke actie dichtbij en veraf vastlegt.

U kunt foto's eenvoudig delen: dankzij NFC-ondersteuning hoeft u alleen met uw camera op een smartapparaat te tikken. U kunt ook de speciale Wi-Fi-knop gebruiken. Fantastische herinneringen blijven altijd bij u met Full HD-films, u maakt indruk op uw vrienden met leuke intervalfilms die eenvoudig te maken zijn en u kunt op reis schitterende landschappen vastleggen met Eenvoudig panorama. Krachtige vibratiereductie houdt uw camera stabiel, zodat uw opnamen altijd helder en uw films altijd vloeiend zijn.

Met de stijlvolle COOLPIX S7000 legt u het leven altijd ter plekke direct vast.
Lees hier meer over de COOLPIX S7000.

De COOLPIX S9900 met 30x zoom

Wilt u maximaal zoomen om de details creatief vast te leggen? De 16-megapixel COOLPIX S9900 biedt met 30x optische zoom die uitbreidbaar is tot 60x Dynamic Fine Zoom krachtige prestaties, zodat u structuren en actie dichtbij kunt halen en uw eigen unieke perspectief kunt bepalen.

Deel opnamen direct met ingebouwde Wi-Fi en NFC-ondersteuning; u tikt eenvoudig met de camera op een smartapparaat. En wanneer u op reis bent, leggen ingebouwde GPS/GLONASS/QZSS ook de opnamelocaties voor u vast. Laat uw creativiteit spreken door met behulp van de grote kantelbare lcd-monitor opnamen te maken vanuit een ongebruikelijke hoek of creëer met gemak een indrukwekkende intervalfilm in de camera.

De krachtige COOLPIX S9900 onderscheidt zich door zijn eigentijdse ontwerp en retrodetails van andere camera's.
Lees hier meer over de COOLPIX S9900.

De COOLPIX P610 met 60x zoom.

Geef uw creativiteit alle vrijheid met de 16-megapixel COOLPIX P610. Met 60x optische zoom, die uitbreidbaar is tot 120x met Dynamic Fine Zoom, verbreedt deze camera uw horizon voor allerlei toepassingen, van nachtfoto's tot natuurfotografie.

Met ingebouwde GPS/GLONASS/QZSS houdt u uw locatie bij, terwijl optische VR (vibratiereductie) met dubbele detectie uw camera stabiel houdt, zodat deze zelfs bij volledige zoom of wanneer u met één druk op de knop Full HD-films opneemt scherpe details produceert. De elektronische zoeker en de kantelbare monitor zal u helpen om unieke perspectieven te verkennen. Deel beelden direct met ingebouwde Wi-Fi en NFC-ondersteuning; u tikt eenvoudig met de camera op een smartapparaat.

De COOLPIX P610 biedt sterke prestaties en brengt speciale momenten dichterbij.
Lees hier meer over de COOLPIX P610

De COOLPIX P900 met 83x zoom.

Als u een enthousiaste fotograaf van wilde dieren of de nachtelijke hemel bent, kunt u met de zeer krachtige 83x optische zoom van de 16-megapixel COOLPIX P900 details vastleggen die niet zichtbaar zijn voor het blote oog. Maak direct opnamen met de razendsnelle AF en een kortere opnamevertraging, terwijl optische VR (vibratiereductie) van 5,0 stops met dubbele detectie onscherpte beter tegengaat.

De kantelbare monitor en de ingebouwde elektronische zoeker bieden flexibele compositiemogelijkheden voor het maken van gedetailleerde superteleopnamen en Full HD-films. Opnamelocaties worden precies vastgesteld via ingebouwde ondersteuning voor GPS/GLONASS/QZSS en beelden kunnen direct worden gedeeld met behulp van ingebouwde Wi-Fi® en NFC-ondersteuning.

De COOLPIX P900 is vormgegeven voor comfortabel fotograferen en brengt u dichter bij de schoonheid van de natuur dan ooit tevoren.
Lees hier meer over de COOLPIX P900.