14-01-2009

De Fotoprijs 2009: What you see is what you get

De Fotoprijs is dé belangrijkste jaarlijkse fotoprijs voor aanstormend fotografisch talent. Schrijf je in als je een professionele opleiding fotografie volgt. Laat zien dat je bij de beste toekomstige Nederlandse fotografen hoort. Er zijn drie hoofdprijzen van € 5.000 te winnen.

Drie categorieën: drie kansen

Eindexamen: als je fotografie als afstudeerrichting hebt aan een van de in Nederland geaccrediteerde kunstacademies. Voor deze categorie hoef je je niet in te schrijven. De jury komt je eindexamenwerk op de academie beoordelen.

Drie categorieën: drie kansen

Vrij en Thema: elke student in elk studiejaar aan een beroepsopleiding fotografie of kunstacademie kan vrij werk en werk naar een thema insturen. Voor deze twee categorieën moet je je wél inschrijven en je werk insturen.

Thema: What you see is what you get

Is wat je ziet werkelijk wat je krijgt? Is de foto niet mooier dan de werkelijkheid? En willen we dat niet ook? Werk dit intrigerend thema op jouw manier uit in één of

enkele foto’s.

De Fotoprijs 2009: What you see is what you get

Expositie in het Nederlands Fotomuseum Rotterdam

De winnaars en de andere beste werken uit de drie categorieën krijgen een expositie van maar liefst zes weken in het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam. Daar vindt ook de feestelijke prijsuitreiking plaats op donderdag 1 oktober 2009. Ga voor meer informatie naar www.defotoprijs.nl