21/05/2013

Nikon Summer Deal

Ben jij klaar voor de zomer?
Met de Nikon Summer Cashback kan je tot wel €50 cashback krijgen op de nieuwste Nikon camera’s.
Tijdens de actieperiode (1-6 t/m 31-8 2013) zijn er maar liefst vier modellen waarop de cashback actie geldig is.

Alle informatie omtrent deze cashback promotie is tevens te vinden op www.nikoncashback.nl.

Cashback COOLPIX S9500

COOLPIX S9500

Op de COOLPIX S9500 krijg je €30 cashback in de periode van 21-5 t/m 31-8-2013.
Klik hier voor de actie uitleg.

De slanke body van de COOLPIX S9500 herbergt een schat aan geavanceerde technologieën waardoor deze 18-megapixel camera zich onderscheidt van de rest.
Met ingebouwde Wi-Fi, dat het mogelijk maakt foto's en films direct te delen, een NIKKOR-objectief met 22x optische superzoom en een CMOS-sensor van 18 megapixels met belichting via de achterzijde, zodat u zowel verafgelegen onderwerpen als close-ups probleemloos kunt vastleggen. Vibratiereductie met lens-shift staat garant voor scherpe resultaten en een stabiel beeld op het grote OLED-scherm van 7,5 cm (3,0 inch), waardoor u uw opnamen gemakkelijk kunt kadreren. Neem Full HD-films op met één druk op een knop, waarbij u aparte scènes kunt filmen als één naadloze film. Met de ingebouwde GPS kunt u op elk moment tags aan foto's toevoegen of uw route terugkijken op de computer.
Tevens is deze camera door de consumentenbond uitgeroepen tot beste uit de test.


De COOLPIX S9500: compact met hoge prestaties en boordevol functies.

Cashback Nikon 1

Nikon 1 J3 en Nikon 1 S1

Op de Nikon 1 J3 en de Nikon 1 S1 krijg je €50 cashback in de periode van 1-6 t/m 31-8-2013.
Klik hier voor de actie uitleg.

Nikon 1 J3
Kijk niet toe terwijl gebeurtenissen plaatsvinden. Neem het heft in handen met dit razendsnelleNikon 1-camerasysteem met verwisselbare objectieven.
Wanneer u zo snel en gemakkelijk prachtige foto´s en films kunt maken, ontstaan uw creatieve ideeën vanzelf. De stijlvolle Nikon 1 J3 is nu nog kleiner en sneller, met technologieën van de tweede generatie die waarborgen dat u geen enkel mooi moment mist. Dankzij fantastische functies zoals Bewegingssnapshot en Beste moment vastleggen wordt u beloond met unieke, gedetailleerde foto's van uw drukke gezinsleven.
De luxueuze aluminium buitenkant ziet er niet alleen fraai uit, maar voelt ook prettig aan en presteert nog indrukwekkender. Het uitzonderlijk snelle autofocussysteem, de ingebouwde automatisch opklapbare flitser en directe toegang tot unieke Nikon 1-functies via de standknop zorgen ervoor dat u moeiteloos foto's en films van hoge kwaliteit kunt maken.

Nikon 1 S1
Wanneer het beslissende moment aanbreekt, moet u daar gereed voor zijn. Maar wat te doen als uw camera die u altijd bij u hebt dit niet aankan?
Het Nikon 1 S1-camerasysteem met verwisselbare objectieven is altijd gereed om in actie te komen. Het systeem is net zo handig en gemakkelijk te gebruiken als een compactcamera, maar is daarbij veel sneller, is aanzienlijk krachtiger en biedt een betere beeldkwaliteit.
Het systeem is voorzien van een verrassend snel autofocussysteem, een ingebouwde automatisch opklapbare flitser en intuïtieve digitale nstelmogelijkheden. En met functies van de tweede generatie zoals Beste moment vastleggen, Directe beeldaanpassing en Bewegingssnapshot bent u altijd gereed om foto's en films van hoge kwaliteit te maken.
De geavanceerde functies van de S1 zijn verfrissend eenvoudig te gebruiken, bieden u fantastische resultaten waar u minder moeite voor hoeft te doen en waarborgen dat u nooit een mooi moment mist.
De S1 is klein genoeg om overal mee naartoe te nemen, heeft een prachtig minimalistisch ontwerp waarmee u zich graag zult vertonen en is het ideale camerasysteem voor mensen die beslissende momenten willen vastleggen in beelden met een hoge resolutie en Full HD-films.

Cashback Nikon D5200

Nikon D5200

Op de Nikon D5200 krijg je €50 cashback in de periode van 1-6 t/m 31-8-2013.
Klik hier voor de actie uitleg.

Ontdek nieuwe gezichtspunten met de inspirerende D5200. Deze digitale spiegelreflexcamera staat te popelen om uw creativiteit tot uiting te brengen in
adembenemend fraaie foto´s en vloeiende Full HD-films. De flexibele kantelbare monitor biedt unieke beelden om uw visie te realiseren. De DX-formaat
CMOS-sensor van 24,1 megapixels legt beelden met subtiele details vast en het geavanceerde 39-punts autofocussysteem stelt altijd scherp op het onderwerp. Nikon's verbluffend nauwkeurige lichtmetingssensor met 2.016 pixels waarborgt zelfs bij weinig licht een exacte belichting. U kunt in real-time speciale effecten voor films of foto´s creëren en dankzij de draadloze mobiele adapter van Nikon kunt u uw gemaakte opnamen rechtstreeks naar een compatibel smartapparaat verzenden, zodat u ze direct kunt delen.