Eén camera. Drie verhalen.

Maak kennis met een aantal inspirerende fotografen, ieder met hun eigen stijl, en ontdek hoe de Z 50 het verschil kan maken. 

Artistieke fotografie

Ontdek het creatieve proces achter de prachtige beelden van Ngoc Chau en laat je inspireren.

Lifestyle fotografie

Fashion fotograaf van beroep, lifestyle fotograaf in haar vrije tijd. Maak kennis met Karen van Duijvenbode.

Travel fotografie

Twee avonturiers met een buitengewone liefde voor reizen en avontuur. Maak kennis met Kay en Esther.

Gear

Benieuwd naar de apparatuur die deze fotografen gebruiken? Ontdek hier met welke camera en objectieven zij op pad zijn gegaan.    Z 50

De Z 50 is een compacte systeemcamera die perfect in de hand ligt. Het gebruiksvriendelijke menu en doordacht geplaatste knoppen en touchscreenopties maken de bediening een fluitje van een cent. De robuuste, compacte DX-body is compatibel met alle Z-series objectieven en met de FTZ-adapter passen ook alle F-vatting objectieven op de camera.

Camera bekijken

NIKKOR Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR

Met dit objectief maak je eenvoudig groothoek- én portretopnamen. Dankzij de grote Z-vatting vang je meer details, diepte en kleur. Laat zien hoe prachtig de skyline van de stad eruitziet. Maak spontane groepsfoto's of straatfoto's die de sfeer van het moment weerspiegelen. Of probeer het eens tijdens het filmen: je zult versteld staan hoe stabiel de opnamen zijn.

Objectief bekijken

NIKKOR Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR

Met dit veelzijdige telezoomobjectief beschik je over ongekende mogelijkheden. Dankzij het grote bereik stel je eenvoudig scherp op onderwerpen in de verte. Bovendien breng je dankzij de snelle scherpstelling acties haarscherp in beeld. Wat je ook fotografeert, door de grote Z-vatting van Nikon kan dit objectief meer licht over het hele beeld vastleggen voor meer details, diepte en kleur in elke foto of video.

Objectief bekijken