Trouwfotografie

Trouwfotografie

Of je nu fotografeert of video's opneemt, laat je inspireren door de nieuwste trends, tips en trucs voor het vastleggen van onvergankelijke herinneringen.

Look Deeper

Look Deeper

Het kan een hele uitdaging zijn om originele foto's van populaire toeristische plekken te maken. Kijk hoe de fotograaf Tomas Sentpetery NIKKOR-objectieven gebruikt om 'dieper te kijken' en verschillende perspectieven van Europese reisbestemmingen vast te leggen, zowel boven als onder de grond.

Model meets Mural

Model meets Mural

Londen heeft internationaal een uitstekende reputatie op het gebied van zowel mode als levendige straatkunst. Maar wat gebeurt er als je deze twee samenbrengt?

Gezichten van Kerstmis

Gezichten van Kerstmis

De Kerstman mag dan de show stelen tijdens de kerst, er is een grote groep mensen het hele jaar al bezig om de tradities van dit geliefde feest te verwezenlijken.

Misleidende lijnen

Misleidende lijnen

Warschau staat bekend om de gevarieerde architectuur die de lange en kleurrijke geschiedenis van de stad weerspiegelt. Het vormde de perfecte locatie voor de Duitse fotograaf Max Leitner om prachtige architectuurfoto's te maken, met een eigen draai.

De chaos van Tokio door de lens van Lukasz Palka

De chaos van Tokio door de lens van Lukasz Palka

Tokio is met zijn in neonlicht badende uitgaansleven, zijn unieke balans tussen traditie en moderniteit, en zijn verbluffend mooie stadslandschap een waar mekka voor reisfotografen.

De schoonheid van roest

De schoonheid van roest

'De schoonheid van roest', vastgelegd door macrofotograaf Alberto Ghizzi Panizza, toont het prachtige contrast tussen de weelderige Zweedse bossen en roestende auto's in de "Bilkyrkogården Kyrkö Mosse" – een autokerkhof in de buurt van Ryd, Linköping, Zweden.

Moment of Impact

Moment of Impact

Hoe kunt je de #MomentofImpact vastleggen? Nikon is een samenwerking aangegaan met tweevoudig BAMMA-wereldkampioen mixed martial arts Tom ‘Fire Kid’ Duquesnoy en sportfotograaf Tom Miles om het ultrakorte inslagmoment van een klap vast te leggen en scènes te laten zien die anders onmogelijk met het blote oog zichtbaar zouden zijn.

De Notenkraker in het donker

De Notenkraker in het donker

In een exclusieve fotoshoot werkt Nikon samen met Melissa Chapski en dansfotograaf Laurent Liotardo om te laten zien hoe gemakkelijk het is om met de nieuwe Nikon D3400, een DX-formaat D-SLR voor beginnende fotografen, beelden van hoge kwaliteit te maken en direct te delen.

De schoonheid van het alledaagse

De schoonheid van het alledaagse

De frustratie van 'vemödalen' als je probeert iets verbazingwekkends vast te leggen wanneer er al duizenden identieke beelden bestaan, is iets waarmee alle fotografen zijn geconfronteerd.